Wolfwalkers (2020)

Wolfwalkers: Një gjuetare e re dhe babai i saj udhëtojnë për në ‘Irlandë’ për të ndihmuar në zhdukjen e tufës së fundit të ujqve. Por gjithçka ndryshon kur ajo miqësohet me një vajzë me shpirt të lirë nga një fis misterioz, që thuhet se shndërrohet në ujq natën

Koha: 103 min