Ooops! Noah is Gone…(2015)

Kur dy kafshë të ngathëta përpiqen të rrinë larg Arkës së Noas, ata fillojnë një aventurë për të mbijetuar të vetëm. Arka është nisur. Ujërat po ngrihen shpejt. Për një baba dhe djalë që pothuajse nuk kan asgjë, aventura fillon tani.

Koha: 87 min