F.A.Q.

Mistreci.to është faqja më vjetër shqiptare e cila ofron filma të perkthyer nga stafi i tij dhe jo vetëm, në arkivën e mistreci-t do gjeni dhe shumë filma tjerë të cilët janë përkthyer nga të apasionuarit dhe faqe tjera.

Aktualisht në faqe janë 6,800+ filma & 110 seriale të ndryshëm.

Ikonat më të perdorura:

Është Film.
  Është HD Kamer
Është Serial.
Është Episod Seriali
2018 Eshte Film ose Serial publikuar në 2018
S04 E03 Është sezoni 4, Episodi 3
S05 E01   Është Premiera e një sezoni ose Seriali
8.1 Ky Film ose Serial është vlersuar me 8.1
Shto këtë film në listën e pelqimeve
Informacion rreth filmit / Serialit
Shkarko Filmin / Episodin
Ky Film / Serial ka skena +18
Shteti ku është publikuar Filmi
Gjuha që flitet

Po, poshtë çdo filmi / episodi janë 2 ose 3 linqe që mundesojnë shkarkimin e filmit.

Kur një film ose episod nuk hapet (mungon) do të thotë që dikush e ka rraportuar dhe fshirë, në këtë rast vlerësohet shumë ndihma juaj nëse komentoni poshtë filmit / episodit që mungon dhe ne e rregullojmë.

Shpesh herë ndodh që filmi nuk vazhdon me herën e parë, në këtë rast duhet të bëni refresh filmin, nëse përsëri nuk hapet provoni serverin 2 ose 3.

Kur një film ka kualitet të dobët do të thotë që është film shumë i vjetër ose është film i cili po jepet në kinema dhe nuk ka version HD të tij.

Disa browser-a e ulin zërin automatikisht kur ju po bëni një punë të dytë, në këtë rast duhet t’ia ngrini zërin vetë.

Ndodh shpesh që telefonat nxhehen kur shikojmë filma, ju sugjerojmë të mos shikoni filma kur telefoni është në prizë, gjithashtu reduktoni dritën e ekranit në 40%

Disa nga filmat / serialet nuk ndodhen në faqe pasi faqja e vjetër mistreci.com u mbyll në 2015, gjatë asaj kohe shumë filma/ seriale nga arkiva jonë kan humbur por do mundohemi ti përkthejmë përsëri.

Kur filmi posedon kualitetin 480p / 720p / 1080p por automatikisht fillon me kualitet si 480p do të thotë që ju keni internet të dobët.

Disa filma nuk kan trailer pasi youtube nuk posedon trailer-a për këto filma.

Reklamat mbulojnë shpenzimet e serverit & stafi-n që mundësojnë përkthimin e filmave, por do mundohemi ta mbajmë faqen me një numër të ulët reklamash pasi dhe ne i urrejme këto rreklama.

AKEP me kërkesën e digitalb, Ermal mamaqit, Bes kallakut, etj.. vazhdon të bllokoje faqen tonë pa asnjë lloj vendim gjykate, për këtë ju ftojmë të na ndiqni në instagram: @mistreci10 ku mund t’iu informojmë për faqen e re nëse e vjetra bllokohet.

Faqja jonë funksionon në të gjitha browser-at por ne ju sugjerojmë ti shikoni filmat ne Chrome ose Firefox

Po. Lidhja midis faqes tonë dhe browseri-t tuaj është 100% e sigurtë.

Po, janë falas dhe gjithmonë do të jenë.

E thjeshtë, për çdo problem mund të na shkruani në instagram @mistreci10