"Kazakhstan"
HD The Legend of Tomiris (2019) 2019 4.6
The Legend of Tomiris (2019)
The Legend of Tomiris (2019)

The Legend of Tomiris (2019)

Aksion Dramë Histori  2019 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
The Legend of Tomiris (2019)
HD
IMDb: 4.6
156 min

Kjo është historia e jetës së Tomirisit, mbretëreshës së kreshtave veriore, fati i së cilës është të bashkojë forcat e të gjitha fiseve Saka për të luftuar kundër pushtuesve…

Country:
Mulan II (2004)
HD
IMDb: 5.7
79 min

Ndërsa përgatiten për dasmën e tyre, Shang dhe Mulan dërgohen papritur në një mision sekret. Mushu fillon të ndërhyj, dhe një sulm i befasishëm nga Mongolët prish shumë plane.

HD Mongol: The Rise of Genghis Khan (2007) 2007 7.2
Mongol: The Rise of Genghis Khan (2007)
Mongol: The Rise of Genghis Khan (2007)

Mongol: The Rise of Genghis Khan (2007)

Aksion Aventurë Histori Luftë  2007 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Mongol: The Rise of Genghis Khan (2007)
HD
IMDb: 7.2
126 min

Ky film tregon për jetën e hershme të Xhenxhis Kanit, i cili ishte një skllav para se të pushtonte gjysmën e botës, përfshirë dhe Rusinë në vitin 1206.

HD Corn Island (2014) 2014 7.6
Corn Island (2014)
Corn Island (2014)

Corn Island (2014)

Dramë Luftë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Corn Island (2014)
HD
IMDb: 7.6
100 min

Filmi tregon se lumi është ai që krijon dhe shkatërron në një cikël të përjetshëm, madje as njeriu nuk mund t’i shpëtojë furisë së tij.

Genre: Dramë, Luftë
HD Diamond Cartel (2015) 2015 3.0
Diamond Cartel (2015)
Diamond Cartel (2015)

Diamond Cartel (2015)

Aksion Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 3.0
Diamond Cartel (2015)
HD
IMDb: 3.0
100 min

Musa karizmatik dhe i pashpirt bën një marrëveshje për të blerë diamantin e Yllit të Lindjes nga bosi i krimeve z.Lu. Vjedhja e parave nga Aliah dhe Ruslani, prish shumë…

Country:
Genre: Aksion, Thriller
HD Hacker (2016) 2016 6.2
Hacker (2016)
Hacker (2016)

Hacker (2016)

Dramë Krim Thriller  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Hacker (2016)
HD
IMDb: 6.2
95 min

Aleks Daniliuk është një adoleshent që mëson marifetet e programimit kompjuterik. Kur familja e tij fillon të ketë probleme financiare, ai i futet jetës së krimit në internet dhe vjedhjes…

Genre: Dramë, Krim, Thriller