"Bosnia and Herzegovina"
HD Once Upon a Time in Anatolia (2011) 2011 7.9
Once Upon a Time in Anatolia (2011)
Once Upon a Time in Anatolia (2011)

Once Upon a Time in Anatolia (2011)

Dramë Krim  2011 Shiko tani
Vlersimi: 7.9
Once Upon a Time in Anatolia (2011)
HD
IMDb: 7.9
157 min

Një grup burrash u nisën në kërkim të një trupi të pajetë në stepat e Anadollit.

Genre: Dramë, Krim
HD The Wild Pear Tree (2018) 2018 8.1
The Wild Pear Tree (2018)
The Wild Pear Tree (2018)

The Wild Pear Tree (2018)

Dramë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 8.1
The Wild Pear Tree (2018)
HD
IMDb: 8.1
188 min

Një shkrimtar ambicioz kthehet në fshatin e tij të lindjes, ku e përndjekin borxhet e babait të tij.

Genre: Dramë
HD The Border Post (2006) 2006 7.6
The Border Post (2006)
The Border Post (2006)

The Border Post (2006)

Dramë Komedi  2006 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
The Border Post (2006)
HD
IMDb: 7.6
94 min

Në pranverë të vitit 1987 në kufirin midis Shqipërisë dhe Maqedonisë, një post kufitare duhet të jete në gadishmeri nga frika e sulmeve shqiptare, një komandant vazhdimisht i dehur dhe…

Genre: Dramë, Komedi