Chehre (2021)

Një ekzekutiv reklamash strehoet në shtëpinë e disa pleqve në male për shkak të një stuhie bore, por shpejt e gjen veten të zënë në kurth pa rrugëdalje kur i kërkohet të luaj një lojë krimi dhe ndëshkimi. Ajo që duket si një lojë mund të mos jetë në të vërtetë një lojë.

Koha: 139 min